Overige activiteiten

Home / Overige activiteiten

Overige activiteiten bij de Vuurlinie Beverwijk

Naast het lasergamen kunt u bij Vuurlinie Beverwijk diverse andere activiteiten doen. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die te doen zijn bij Vuurlinie Beverwijk.

Rondleiding Fort Beverwijk:

Eén van de activiteiten is een rondleiding door de bunkers van de Vuurlinie. Een bezoek aan de bunkers biedt een kijkje in de geschiedenis van de Nederlandse oorlogsvoering en oorlogstechniek en laat historische verhalen over oorlog en verdediging tot leven komen. Onder leiding van een ervaren gids bezoekt u een aantal bijzondere bezienswaardigheden. De Vuurlinie maakt deel uit van de stelling van Amsterdam. Dit was een verdedigingslinie gelegen rond het centrum van groot Amsterdam. De stelling heeft een totale lengte van zo’n 135 kilometer, en bevat 45 forten. Onderdeel van de stelling is het Fort aan de St. Aagtendijk. Het Fort aan de St. Aagtendijk is in 1899 gebouwd en diende ter verdediging van de St. Aagtendijk en de westkade van de Zuidwijkermeerpolder. Uniek aan het Fort is de in beton uitgevoerde frontcaponnière: een middenvoor aan de fortwal gelegen uitbouw, aan weerszijden voorzien van schietgaten voor het geven van zijwaarts gericht vuur. De voorzijde van deze caponnière was tegen granaatvuur beschermd door een zware aarden dekking. Vuurlinie Beverwijk biedt nu de mogelijkheid om een spectaculaire rondleiding door de bunkers van de Vuurlinie te maken. Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten bedragen €15,- per persoon inclusief 1 consumptie. Te boeken vanaf 10 personen € 15,- per persoon inclusief 1 consumptie Duur van de rondleiding is 1,5 uur

Boerengolf:

Heeft u al eens boerengolf gespeeld? Vanaf nu is het mogelijk om bij Vuurlinie Beverwijk te boerengolfen. Boerengolf wordt gespeeld met een leren bal en een boerengolfclub (een klomp aan een houten steel). De bedoeling is om in zo weinig mogelijk slagen de bal in de holes te putten. Koeien, hoog gras of grote tractorbanden vormen de obstakels waarmee de behendigheid en de slimheid van elke speler in het team wordt getest. Boerengolf kan gespeeld worden door jong en oud en is zodoende erg geschikt voor speciale gelegenheden zoals bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Daarbij zijn er verschillende spelvarianten mogelijk, waarbij alles is aan te passen naar uw wensen.

Footvolley:

Direct naast het lasergamecomplex heeft de Vuurlinie Beverwijk een gloednieuw (foot)volleyveld. Dit schitterende beachterrein is ideaal voor het geven van clinics, bedrijfsuitjes of familiedagen. Uiteraard is het terrein ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld beachtennis en volleyball.

Prijs op aanvraag

Poker workshop:

Maak uw groepsactiviteit bij de Vuurlinie nog completer door het volgen van een poker workshop onder professionele begeleiding. Vuurlinie Beverwijk biedt voor zowel beginnende als gevorderde pokerspelers een poker workshop op maat waarbij de gezelligheid centraal staat. Hierbij kunt u in uw eigen tempo poker  leren spelen aan de hand van een echte croupier. De poker workshop kan met- of zonder lasergame activiteit geboekt worden en kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Voor bijbehorende prijzen en meer informatie kunt u kijken o de website van GoedPoker.nl.