Lasergamen Haarlem

Home / Lasergamen Haarlem

Lasergamen in Haarlem

Bent u op zoek naar een unieke lasergame ervaring in de omgeving van Haarlem? Dan is Vuurlinie Beverwijk voor u de oplossing. Lasergamen op 15 minuten van Haarlem op een unieke locatie langs de A9!
Bij ons beleeft u wat wij lasergamen 2.0 noemen. Dit betekent een superrealistisch spel door middel van een groot indoor- en outdoorspeelveld, de allernieuwste lasergamewapens, camouflagepakken en professionele communicatie-apparatuur. Daarnaast is er een control room met live webcams waarmee u het hele speelveld kunt overzien. Zo kunt u uw teamgenoten perfect aansturen en de tegenstander verslaan.

Hierbij zijn er een aantal speltypen mogelijk:
Free for all: bij dit speltype is iedereen uw vijand.
Team deathmatch: hierbij speelt team tegen team.
Capture the flag: bij dit speltype probeert u de vlag van de tegenstander te veroveren.
Search and destroy: hierbij verdedigt één team een waardevolle kist terwijl het andere team deze kist moeten vinden en te doen ontploffen.
Headquarters: verdedig de control room met uw leven!
Stratego: speltype naar het klassieke bordspel.

Wat heeft de Vuurlinie nog meer te bieden?

Wanneer u naar ons lasergamecomplex komt weet u zeker dat dit een unieke ervaring met zich meebrengt. Om de beleving van het lasergamen nog realistischer te maken beschikt de Vuurlinie over special effects en vele ‘obstakels’ die voor een onvergetelijke middag zorgen. Inmiddels hebben wij al vele bezoekers mogen verwelkomen en mogen vermaken. Daarbij leent onze locatie zich niet alleen voor het lasergamen, maar zijn er ook andere activiteiten mogelijk. Bijvoorbeeld een echt footvolleyveld of de mogelijkheid om boerengolf te spelen.
Deze activiteiten richten we graag zoveel mogelijk in naar de wensen van onze bezoekers. Zo kunnen er meerdere activiteiten plaatsvinden en is het tevens mogelijk om ter afsluiting te genieten van een hapje en een drankje op ons schitterende terras.

Verder is onze lasergamelocatie vlakbij Haarlem geschikt voor verschillende arrangementen. Te denken valt aan:
– Vrijgezellenfeesten
– Bedrijfsuitjes
– Teambuilding
– Catfights
– Kinderfeestjes
–  Army bootcamps

Ook de arrangementen zijn aan te passen naar al uw wensen. Hierbij kunt u zelf het gewenste arrangement samenstellen. Daarbij zijn er ook voor de zakelijke bezoekers genoeg mogelijkheden om uw bedrijfsuitje tot een succes te brengen.

Waarom lasergamen in Haarlem in plaats van paintballen?

Voor mensen die geen zin hebben in blauwe plekken na een middag of avondje paintballen, is lasergamen een uitkomst. Daarnaast heeft u een grote bewegingsvrijheid, is het spel geschikt voor alle leeftijdscategorieën en waant u zich een echte commando door onze ultramoderne lasergamewapens.
Dit alles is  op slechts 15 minuten rijden van zowel Alkmaar als Haarlem. Graag verwelkomen wij u op ons lasergameterrein en bezorgen u een onvergetelijke middag!