Lasergamen Alkmaar

Home / Lasergamen Alkmaar

Lasergamen in Alkmaar

Heeft u geen zin in de kaasmarkt of speeltuin, maar wel in een avontuurlijke lasergame ervaring bij Alkmaar? Dan bent u bij Vuurlinie Beverwijk aan het juiste adres. Ons lasergamecentrum ligt op 15 minuten rijden van Alkmaar op een unieke locatie langs de A9.

Stuur uw teamgenoten aan als commando en versla uw tegenstanders. Dankzij onze twee verdiepingen tellende indoorhal en het 1500m2 outdoorspeelveld met verschillende terreinsoorten, heeft u een fantastische lasergame ervaring.
Wij beschikken over de nieuwste lasergamewapens, professionele communicatie middelen en echte camouflage outfits. Om het spel nog realistischer te maken is er een control room aanwezig waar met camera’s het gehele complex overzien kan worden.

Hierbij zijn er een aantal speltypen mogelijk:
Free for all: bij dit speltype is iedereen de vijand.
Team deathmatch: hierbij speelt team tegen team.
Capture the flag: bij dit speltype probeert u de vlag van de tegenstander te veroveren.
Search and destroy: hierbij verdedigt één team een waardevolle kist terwijl het andere team deze kist moet laten ontploffen.
Headquarters: verdedig de control room met uw leven!
Stratego: speltype naar het klassieke bordspel

Indien u iets anders wilt, zijn wij altijd bereid om dit aan te passen naar al uw wensen en behoeften. The sky is the limit bij de Vuurlinie. Lasergamen in Alkmaar was nog nooit zo leuk!

Wat kunt u nog meer bij ons doen?
Naast het lasergamen kunt u ook gebruik maken van onze andere faciliteiten. Zo kunt u bij ons footvolleyen, boerengolf spelen of een rondleiding maken door de bunkers van de Vuurlinie. Na afloop van uw activiteit kunt u gebruik maken van ons horecaterras waarbij u kunt nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Verder hebben wij meerdere arrangementen. Elk met andere mogelijkheden in verschillende prijsklasses. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, de Vuurlinie kan het voor u regelen!

Zo kunt u zelf uw gewenste arrangement samenstellen, en zijn er tevens genoeg mogelijkheden voor de zakelijke bezoeker. Hiervoor heeft de Vuurlinie (gratis) parkeergelegenheid, professionele begeleiding en zijn we goed bereikbaar vanuit zowel Haarlem als Alkmaar.

Lasergame vs. Paintball
Voor mensen die geen zin hebben in blauwe plekken na een middag of avondje paintballen, is lasergamen in Alkmaar zeer geschikt. Bij ons beleeft u lasergamen 2.0. Door middel van onze mooie locatie in combinatie met de modernste apparatuur heeft u een onvergetelijk dagje uit! Geschikt voor zowel jonge als oude gasten. Game on!